Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Norges Vels innspill til utviklingsministeren om klima og sultbekjempelse

  Publisert:
  Norges Vel arbeider med småprodusenter - blant annet med disse soyabøndene i Mosambik

  - Finansiering og organisering av småbønder i lønnsomme bondeeide kooperativer vil bidra til både bekjempelse av sult og klimavennlig matproduksjon. Norske NGOer kan være en nyttig partner i strategiske samarbeid mellom norske og lokale bedrifter, der målet er å skape anstendig arbeid og økonomisk vekst lokalt, men også norsk verdiskaping, sier Reinaart Pretorius som er utviklingssjef utland i Norges Vel. 

 • Larvegründer fikk Norges Vels gründerpris

  Publisert:
  Gründerprisen 2019 gikk til Alexander Solstad Ringheim og larvebedriften Invertapro

  På det første felles kommunestyremøte for Voss og Granvin var Alexander Solstad Ringheim invitert til å holde et innlegg om larvebedriften Invertapro. Som en overraskelse fikk han overrakt Norges Vels Gründerpris for 2019.

 • Hvordan dyrke nok og sunn mat på en bærekraftig måte?

  Publisert:
  På Kulturminnebøndenes fagseminar skal Norges Vels Henriette Vivestad snakke om hvordan vi kan få landets plantearv tilbake på norske matfat

  Hvem bestemmer hva vi spiser? 12. september tar Kulturminnebøndene debatten med innlegg fra sentrale aktører. Her møter du blant annet Norges Vels Henriette Vivestad som vil snakke om hvordan vi kan få landets plantearv tilbake på norske matfat.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739