Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Åpnet nytt Économusée

  Publisert:
  Kari Clausen åpner Economusee Bunad Verksted ved å klippe båndet holdt av to bunadskledde kvinner

  Lørdag 17. mars ble Bunad Verksted på Romsdalsmuseet det 15. Économuséet i Norge. Et Économusée er et konsept der gamle håndverktradisjoner får nytt liv gjennom et visingssenter der en både kan se håndverket bli utført og kjøpe produktet. Norges Vels utviklingssjef Kari Clausen klippet båndet for å markere åpningen.

 • Kvinnedagen i Norges Vel

  Publisert:
  Helene Lie med tre kvinner fra ledelsen i Uganda Farmers Meat Company

  I dag, 8. mars 2018, er vår kollega Helene Lie (t.h. i bildet) i Uganda for å bidra til å utvikle kjøttsektoren i landet. Kvinnedagen i Norges Vel er «business as usual»! I alle våre prosjekter oppmuntrer vi til at kvinner og menn deltar på like vilkår i virksomheten.

 • Her kan bioøkonomi-gründere finne investorer

  Publisert:
  Forretningsmøte med tre personer

  Har du en god forretningside innenfor bioøkonomi? På European BioEconomy Venture Forum kan du møte og selge deg inn ovenfor potensielle investorer. Investorforumet holdes 6. – 7. juni i Viborg, Danmark. Søknadsfrist er 5. april.

 • Etablerte ny forening for kulturturisme og næringsutvikling

  Publisert:
  Norges Vels Asbjørn Stavland (t.h.) under åpningen av Économusée Oleana

  12 norske håndverksbedrifter har gått sammen om å stifte Artisans at Work Économusée Norway. - Dette er en historisk dag og en milepæl for håndverkerne i bedriftsnettverket. Foreningens visjon er å fremme kulturturisme gjennom å vise frem ekte norsk håndverk og design, sier Asbjørn Stavland i Norges Vel.

 • Siste årsmøte for Samdriftenes Kontaktorgan

  Publisert:
  Kuer bak skigard

  Fredag 9. februar ble det 40. og siste årsmøtet for Samdriftenes Kontaktorgan (SKO) avholdt. Etter de senere års nedgang i melkesamdrifter og SKO-medlemmer kom styret frem til at det var på tide å avvikle. Norges Vel har drevet sekretariatet for SKO de siste 18 årene.

 • Støtter Norges Vel-prosjekt i Tanzania

  Publisert:
  Reinaart Pretorius, Per Dæhlen og José Ramos

  Da Per Dæhlen (i midten) skulle finne et ideelt formål til en større sum penger, hadde han mange muligheter. Valget falt på Norges Vels arbeid med bærekraftig næringsutvikling for å redusere fattigdom og øke matsikkerheten i Afrika.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739