Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Kartlegger tilbud langs Kystpilegrimsleden

  Publisert:
  Kystkultur med naust og båter

  Reiselivsnæringen har et stort potensiale for økt verdiskaping, spesielt i Distrikts-Norge. For å lykkes, er det viktig å utvikle attraktive reisemål som gir helhetlig opplevelse for turistene. Norges Vel har utarbeidet en rapport som gir oversikt over slike tilbud langs Kystpilegrimsleden som ikke finnes i de offentlige destinasjonsselskapene.

 • Velkommen til Norges nye utviklingsminister

  Publisert:
  Utviklingsminister Nikolai Astrup

  - Vi er svært glade for at Norge igjen har fått en utviklingsminister. Nikolai Astrup er tidlig ute med å sette fokus på FNs bærekraftsmål og viktigheten av næringsutvikling i kampen mot fattigdom, spesielt innen landbruk og fornybar energi, sier Norges Vels utenlandssjef Reinaart Pretorius.

 • Norges Vel skal bistå Follo-gründere

  Publisert:
  På bildet ser vi fra venstre Elin Kollerud, næringsrådgiver i Ås kommune; Ola Nordal, ordfører i Ås; Kari Clausen, utviklingssjef i Norges Vel og Marius Sandvik, seniorrådgiver i Norges Vel.

  Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründerne i denne regionen. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

 • Fikk 4,5 meter høyt juletre

  Publisert:
  Elevene ved Haug skole var med å trekke det store juletreet ut av skogen

  14. desember var det tid for den årlige juletrehogsten i Øverland skog med elevene fra Haug skole i Bærum. Årets tre var 4,5 meter høyt, og elevene hjalp selv til med å finne treet og trekke det ut av skogen.

 • Hjelper gründere på Romerike

  Publisert:
  Norges Vel skal levere etablerertjenester til Øvre Romerike. Bildet fra venstre: Mats Olsen, Norges Vel; Linda Sjåstad Andreassen, Ullensaker kommune; Roger Leren, Norges Vel

  - Når to av tre nye arbeidsplasser skapes i nye bedrifter, sier det seg selv at entreprenørskap og nyskaping er svært viktig. Vi er derfor stolte av å ha fått oppdraget med å drifte etablerertjenesten på Øvre Romerike fra januar 2018, sier prosjektansvarlig Mats Olsen i Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

 • Ivaretar utrydningstruet kulturarv

  Publisert:
  Marit Nerås Krogsæter klipper snoren for den offisielle åpningen av Mylnå Économusée

  Volda Elektriske Mylne er nå offisielt åpnet som Mylnå Économusée. Et levende visningssenter for melproduksjon i møllen som har røtter helt tilbake til 1869. Elias Moe, som driver Mylnå sammen med barna Janne og Thomas, kunne torsdag ta imot rundt femti gjester til åpningen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739