Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Veien mot et klimavennlig landbruk

  Publisert:
  Det kom over 50 på frokostmøtet som Norges Vel holdt i samarbeid med Klimasmart Landbruk Østfold og COBEN

  Klimavennlig landbruk og bonden som energiprodusent er engasjerende og interessant tema. Det kom over 50 på frokostmøtet som Norges Vel holdt i samarbeid med Klimasmart Landbruk Østfold og COBEN. Her finner du presentasjonene og en lenke til facebook der du kan se foredragene.

 • Naturvern-aksjon med Ludvig i spissen

  Publisert:
  Pinsesvinet Ludvig ble skapt i 1969 i forbindelse med Norges Vels Hold Norge Rent aksjon

  Denne våren er det 50 år siden det lille pinsesvinet Ludvig ble skapt i forbindelse med «Hold Norge Rent»-aksjonen som Norges Vel stod bak. Fra 1969 til 1977 ble aksjonen gjennomført i alle landets fylker.

 • Etterlyser næringsaktører til Indre Fosen

  Publisert:
  Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider nå om å finne en næringsaktør som kan utvikle den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg

  Nå legges den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg ut for salg. Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider om å finne en næringsaktør som kan overta og utvikle eiendommen videre. Gjennom det kommunale omstillingsprogrammet kan den rette aktøren motta støtte til ny næring og verdiskaping på eiendommen.

 • Bli med på Oslo:Samvirk!

  Publisert:
  Bli med på Oslo Samvirk 2019 24 april på Folk Oslo i Torggata 15

  Dette er et seminar for deg som har lyst til å lære om bærekraftige forretningsmodeller og demokratisk eierskap. 24. april kl. 13-17 på Folk Oslo i Torggata 15. Middag er inkludert! Knallpris for Norges Vels medlemmer.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739