Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Naturvern-aksjon med Ludvig i spissen

  Publisert:
  Pinsesvinet Ludvig ble skapt i 1969 i forbindelse med Norges Vels Hold Norge Rent aksjon

  Denne våren er det 50 år siden det lille pinsesvinet Ludvig ble skapt i forbindelse med «Hold Norge Rent»-aksjonen som Norges Vel stod bak. Fra 1969 til 1977 ble aksjonen gjennomført i alle landets fylker.

 • Etterlyser næringsaktører til Indre Fosen

  Publisert:
  Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider nå om å finne en næringsaktør som kan utvikle den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg

  Nå legges den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg ut for salg. Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider om å finne en næringsaktør som kan overta og utvikle eiendommen videre. Gjennom det kommunale omstillingsprogrammet kan den rette aktøren motta støtte til ny næring og verdiskaping på eiendommen.

 • Bli med på Oslo:Samvirk!

  Publisert:
  Bli med på Oslo Samvirk 2019 24 april på Folk Oslo i Torggata 15

  Dette er et seminar for deg som har lyst til å lære om bærekraftige forretningsmodeller og demokratisk eierskap. 24. april kl. 13-17 på Folk Oslo i Torggata 15. Middag er inkludert! Knallpris for Norges Vels medlemmer.

 • Styrker kvinners deltakelse og påvirkning

  Publisert:
  Gjennom Norges Vels arbeid med COMRICE-prosjektet får Tanzanianske kvinner økt eierskap og styring over egne bedrifter.

  Kvinner står som oftest for matproduksjonen på gården. Gjennom Norges Vels arbeid med COMRICE-prosjektet får Tanzanianske kvinner økt eierskap og styring over egne bedrifter. Mer profesjonell risproduksjon gir både mat og et overskudd som bidrar med økte inntekter til familien.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739