Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Tingvollost har blitt Économusée-bedrift

  Publisert:
  Tingvollost med verdens beste ost Kraftkar har blitt economusee

  Lørdag 1. juni ble det nye économuséet Tingvollost offisielt åpnet. - Det ble feiret med kuslepp og konsert med Frode Alnæs, forteller daglig leder Solvor Waagen. Osteprodusenten er viden kjent for å lage verdens beste ost.

 • Veien mot et klimavennlig landbruk

  Publisert:
  Det kom over 50 på frokostmøtet som Norges Vel holdt i samarbeid med Klimasmart Landbruk Østfold og COBEN

  Klimavennlig landbruk og bonden som energiprodusent er engasjerende og interessant tema. Det kom over 50 på frokostmøtet som Norges Vel holdt i samarbeid med Klimasmart Landbruk Østfold og COBEN. Her finner du presentasjonene og en lenke til facebook der du kan se foredragene.

 • Naturvern-aksjon med Ludvig i spissen

  Publisert:
  Pinsesvinet Ludvig ble skapt i 1969 i forbindelse med Norges Vels Hold Norge Rent aksjon

  Denne våren er det 50 år siden det lille pinsesvinet Ludvig ble skapt i forbindelse med «Hold Norge Rent»-aksjonen som Norges Vel stod bak. Fra 1969 til 1977 ble aksjonen gjennomført i alle landets fylker.

 • Etterlyser næringsaktører til Indre Fosen

  Publisert:
  Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider nå om å finne en næringsaktør som kan utvikle den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg

  Nå legges den historiske eiendommen Vorphaugen i Råkvåg ut for salg. Indre Fosen kommune og Norges Vel samarbeider om å finne en næringsaktør som kan overta og utvikle eiendommen videre. Gjennom det kommunale omstillingsprogrammet kan den rette aktøren motta støtte til ny næring og verdiskaping på eiendommen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739