Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Bli med på Oslo:Samvirk!

  Publisert:
  Bli med på Oslo Samvirk 2019 24 april på Folk Oslo i Torggata 15

  Dette er et seminar for deg som har lyst til å lære om bærekraftige forretningsmodeller og demokratisk eierskap. 24. april kl. 13-17 på Folk Oslo i Torggata 15. Middag er inkludert! Knallpris for Norges Vels medlemmer.

 • Styrker kvinners deltakelse og påvirkning

  Publisert:
  Gjennom Norges Vels arbeid med COMRICE-prosjektet får Tanzanianske kvinner økt eierskap og styring over egne bedrifter.

  Kvinner står som oftest for matproduksjonen på gården. Gjennom Norges Vels arbeid med COMRICE-prosjektet får Tanzanianske kvinner økt eierskap og styring over egne bedrifter. Mer profesjonell risproduksjon gir både mat og et overskudd som bidrar med økte inntekter til familien.

 • Etterlyser grønne gründere

  Publisert:
  Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel etterlyser gründere som vil være med til investorforumet European Bio Economy Venture Forum i juni

  - Har du en god forretningsidé innenfor bioøkonomi, men trenger investorer? Da vil vi snakke med deg, sier Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel. De to leter etter gründere som vil være med til investorforumet European Bio Economy Venture Forum 19. – 20. juni i Viborg i Danmark.

 • Fiskeoppdrett i Afrika - en modell for økonomisk utvikling

  Publisert:
  Fredag 15 mars ønsker Norges Vel velkommen til fagfrokost om fiskeoppdrett i Afrika

  Norges Vel-frokost: Bærekraftig fiskeoppdrett blir stadig viktigere i en verden preget av klimaendringer og et økende behov for matproduksjon. Fiskeoppdrett gir mer næringsrik mat, nye arbeidsplasser og økonomisk vekst lokalt. Fredag 15. mars ønsker vi velkommen til fagfrokost på Bruket i Oslo. Meld deg på innen 12.03.

 • Målet er å komme i jobb

  Publisert:
  Jean Claude Kibamba deltar i et jobbkvalifiseringsprosjekt i regi av kommunene Sel Vågå og Skjåk Norges Vel har utviklet kursmodellen

  - Jeg ønsker å gå videre med utdannelse for å bli kokk, sier Jean Claude Kibamba fra Kongo og Skjåk. Han deltok på det andre jobbkvalifiseringskurset innen matfag for innvandrere i Nord-Gudbrandsdal. Årets 12 deltakere var enige om at kombinasjonen med teori og praksis var svært nyttig.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739