Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Siste årsmøte for Samdriftenes Kontaktorgan

  Publisert:
  Kuer bak skigard

  Fredag 9. februar ble det 40. og siste årsmøtet for Samdriftenes Kontaktorgan (SKO) avholdt. Etter de senere års nedgang i melkesamdrifter og SKO-medlemmer kom styret frem til at det var på tide å avvikle. Norges Vel har drevet sekretariatet for SKO de siste 18 årene.

 • Støtter Norges Vel-prosjekt i Tanzania

  Publisert:
  Reinaart Pretorius, Per Dæhlen og José Ramos

  Da Per Dæhlen (i midten) skulle finne et ideelt formål til en større sum penger, hadde han mange muligheter. Valget falt på Norges Vels arbeid med bærekraftig næringsutvikling for å redusere fattigdom og øke matsikkerheten i Afrika.

 • Kartlegger tilbud langs Kystpilegrimsleden

  Publisert:
  Kystkultur med naust og båter

  Reiselivsnæringen har et stort potensiale for økt verdiskaping, spesielt i Distrikts-Norge. For å lykkes, er det viktig å utvikle attraktive reisemål som gir helhetlig opplevelse for turistene. Norges Vel har utarbeidet en rapport som gir oversikt over slike tilbud langs Kystpilegrimsleden som ikke finnes i de offentlige destinasjonsselskapene.

 • Velkommen til Norges nye utviklingsminister

  Publisert:
  Utviklingsminister Nikolai Astrup

  - Vi er svært glade for at Norge igjen har fått en utviklingsminister. Nikolai Astrup er tidlig ute med å sette fokus på FNs bærekraftsmål og viktigheten av næringsutvikling i kampen mot fattigdom, spesielt innen landbruk og fornybar energi, sier Norges Vels utenlandssjef Reinaart Pretorius.

 • Norges Vel skal bistå Follo-gründere

  Publisert:
  På bildet ser vi fra venstre Elin Kollerud, næringsrådgiver i Ås kommune; Ola Nordal, ordfører i Ås; Kari Clausen, utviklingssjef i Norges Vel og Marius Sandvik, seniorrådgiver i Norges Vel.

  Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründerne i denne regionen. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

 • Fikk 4,5 meter høyt juletre

  Publisert:
  Elevene ved Haug skole var med å trekke det store juletreet ut av skogen

  14. desember var det tid for den årlige juletrehogsten i Øverland skog med elevene fra Haug skole i Bærum. Årets tre var 4,5 meter høyt, og elevene hjalp selv til med å finne treet og trekke det ut av skogen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739