Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Norges Vels Gründerpris til Svein Bjerke

  Publisert:
  Administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim i Norges Vel (t.v.) sammen med vinneren av Gründerprisen 2018 Svein Bjerke

  Det var en svært overrasket prisvinner som mottok Gründerprisen på et frokostmøte arrangert av Pan Innovasjon på Universitetet i Sørøst-Norge den 8. juni. - Svein Bjerke og Varma viser vei, sa Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel ved overrekkelsen.

 • Investorer møter bioøkonomi-gründere

  Publisert:
  Mats Olsen og Marius Sandvik

  Norges Vel er partner for Europas første investorforum innen bioøkonomi i Viborg i Danmark, European Bio Economy Venture Forum. Her møtes investorer og gründere innenfor bioøkonomi-næringer i hele Europa. Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel er med for å veilede gründerne i forkant av møter med investorene. 

 • Møt oss på Klimalåven

  Publisert:
  Norges Vel kommer til Klimalåven i Rakkestad 10.-12. august

  Denne helgen arrangeres Markens Grøde i Rakkestad, og prosjektet Klimasmart landbruk Østfold har samlet aktører og tema som er sentrale for et fremtidsrettet landbruk. Norges Vel er til stede med stand i Klimalåven hele helgen.

 • Kan gårdsbruk bli selvforsynt med fornybar energi?

  Publisert:
  Guro Nereng i Klima Østfold og Henriette Vivestad Norges Vel

  Dette er et av spørsmålene Klima Østfold har gitt Norges Vel i oppdrag å finne svaret på. Henriette Vivestad er her med Guro Nereng, koordinator for Klima Østfold på gården Otterstad Østre. Sammen med kollega Tore Filbakk skal Vivestad kartlegge seks gårder i Østfold og deres muligheter for å bli selvforsynte med fornybar energi.

 • Ugandisk kjøttsektor på besøk i Norge

  Publisert:
  En gruuppe mennesker foran et gammelt hus

  Forrige uke hadde Norges Vel og Nortura besøk av våre lokale partnere i Uganda som jobber for å forbedre kjøttsektoren der. Under dette prosjektet har vi et strategisk samarbeid med Nortura som har pågått siden 2014.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739