Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Investorer møter bioøkonomi-gründere

  Publisert:
  Mats Olsen og Marius Sandvik

  Norges Vel er partner for Europas første investorforum innen bioøkonomi i Viborg i Danmark, European Bio Economy Venture Forum. Her møtes investorer og gründere innenfor bioøkonomi-næringer i hele Europa. Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel er med for å veilede gründerne i forkant av møter med investorene. 

 • Møt oss på Klimalåven

  Publisert:
  Norges Vel kommer til Klimalåven i Rakkestad 10.-12. august

  Denne helgen arrangeres Markens Grøde i Rakkestad, og prosjektet Klimasmart landbruk Østfold har samlet aktører og tema som er sentrale for et fremtidsrettet landbruk. Norges Vel er til stede med stand i Klimalåven hele helgen.

 • Kan gårdsbruk bli selvforsynt med fornybar energi?

  Publisert:
  Guro Nereng i Klima Østfold og Henriette Vivestad Norges Vel

  Dette er et av spørsmålene Klima Østfold har gitt Norges Vel i oppdrag å finne svaret på. Henriette Vivestad er her med Guro Nereng, koordinator for Klima Østfold på gården Otterstad Østre. Sammen med kollega Tore Filbakk skal Vivestad kartlegge seks gårder i Østfold og deres muligheter for å bli selvforsynte med fornybar energi.

 • Ugandisk kjøttsektor på besøk i Norge

  Publisert:
  En gruuppe mennesker foran et gammelt hus

  Forrige uke hadde Norges Vel og Nortura besøk av våre lokale partnere i Uganda som jobber for å forbedre kjøttsektoren der. Under dette prosjektet har vi et strategisk samarbeid med Nortura som har pågått siden 2014.

 • Norges Vel er sertifisert Miljøfyrtårn i tre nye år

  Publisert:
  Mats Olsen med elbillader

  - Som ideell organisasjon som arbeider med bærekraftig næringsutvikling, er miljø en viktig del av vår drift og filosofi. Vi er stolte av å være Miljøfyrtårnsertifisert og at vi har klart å oppfylle kravene for å fortsette som Miljøfyrtårn i tre nye år, sier Mats Olsen som har ledet arbeidet med sertifiseringen siden starten. Her fotografert ved Norges Vels nye el-billadere.

 • Norges Vel er PRINCE2-sertifisert

  Publisert:
  PRINCE2 Foundation sertifikat for prosjektstyringsmetode

  Norges Vels prosjektledere er nå alle sertifisert i prosjektledelsesmetoden PRINCE2 gjennom Holte Academy. Nå starter det viktige arbeidet med å tilpasse våre systemer, rutiner og dokumenter til PRINCE2 metoden.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739