Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Norges Vel er sertifisert Miljøfyrtårn i tre nye år

  Publisert:
  Mats Olsen med elbillader

  - Som ideell organisasjon som arbeider med bærekraftig næringsutvikling, er miljø en viktig del av vår drift og filosofi. Vi er stolte av å være Miljøfyrtårnsertifisert og at vi har klart å oppfylle kravene for å fortsette som Miljøfyrtårn i tre nye år, sier Mats Olsen som har ledet arbeidet med sertifiseringen siden starten. Her fotografert ved Norges Vels nye el-billadere.

 • Norges Vel er PRINCE2-sertifisert

  Publisert:
  PRINCE2 Foundation sertifikat for prosjektstyringsmetode

  Norges Vels prosjektledere er nå alle sertifisert i prosjektledelsesmetoden PRINCE2 gjennom Holte Academy. Nå starter det viktige arbeidet med å tilpasse våre systemer, rutiner og dokumenter til PRINCE2 metoden.

 • Åpnet nytt Économusée

  Publisert:
  Kari Clausen åpner Economusee Bunad Verksted ved å klippe båndet holdt av to bunadskledde kvinner

  Lørdag 17. mars ble Bunad Verksted på Romsdalsmuseet det 15. Économuséet i Norge. Et Économusée er et konsept der gamle håndverktradisjoner får nytt liv gjennom et visingssenter der en både kan se håndverket bli utført og kjøpe produktet. Norges Vels utviklingssjef Kari Clausen klippet båndet for å markere åpningen.

 • Kvinnedagen i Norges Vel

  Publisert:
  Helene Lie med tre kvinner fra ledelsen i Uganda Farmers Meat Company

  I dag, 8. mars 2018, er vår kollega Helene Lie (t.h. i bildet) i Uganda for å bidra til å utvikle kjøttsektoren i landet. Kvinnedagen i Norges Vel er «business as usual»! I alle våre prosjekter oppmuntrer vi til at kvinner og menn deltar på like vilkår i virksomheten.

 • Her kan bioøkonomi-gründere finne investorer

  Publisert:
  Forretningsmøte med tre personer

  Har du en god forretningside innenfor bioøkonomi? På European BioEconomy Venture Forum kan du møte og selge deg inn ovenfor potensielle investorer. Investorforumet holdes 6. – 7. juni i Viborg, Danmark. Søknadsfrist er 5. april.

 • Etablerte ny forening for kulturturisme og næringsutvikling

  Publisert:
  Norges Vels Asbjørn Stavland (t.h.) under åpningen av Économusée Oleana

  12 norske håndverksbedrifter har gått sammen om å stifte Artisans at Work Économusée Norway. - Dette er en historisk dag og en milepæl for håndverkerne i bedriftsnettverket. Foreningens visjon er å fremme kulturturisme gjennom å vise frem ekte norsk håndverk og design, sier Asbjørn Stavland i Norges Vel.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739