Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Flere gründere kan lykkes

  Publisert:
  Flere gründere kan lykkes

  Vi trenger flere gode gründere som etablerer og utvikler nye virksomheter. Derfor er det trist at så mange som syv av ti nystartede bedrifter ikke overlever etter fem år, mange av dem bare fordi de mangler kunnskap, sier seniorrådgiver Marius Sandvik i Norges Vel.

 • Nytt visingssenter for gull-og sølvprodukt

  Publisert:
  Gullsmed i ferd med å lodde en ring

  36 tilsette har arbeidsplass i det nyopna Arven Économusée på Dreggen midt i Bergen sentrum. Gullsmed Stian Wasmuth er her i ferd med å lodde ein ring, og framfor glasveggen kan publikum sjå korleis handverket til gull- og sølvsmedar bli utført. I butikken bak kan ein kjøpe produkta som blir laga.

 • Nettkurs for å lære norges neste miliardundustri

  Publisert:
  Algeproduksjonen

  I løpet av 35 år kan algeproduksjonen på norskekysten nå 20 millioner tonn og skape verdier for 40 milliarder kroner årlig. Denne høsten kan du lære deg å dyrke tang og tare gjennom et nettkurs hos Val FoU.

 • Oleana opna som visingssenter

  Publisert:
  Oleana opna som visingssenter

  Vi er stolte over Oleana og det dei har fått til, sa næringsminister Monica Mæland under den offisielle opninga av bedrifta i Ytre Arna som eit visingssenter for tekstilprodukt og historia bak. Her er næringsministeren (f.v.) på omvising i produksjonslokala til Oleana i Ytre Arna, saman med næringssjef Mette Nora Sætre i Hordaland fylkeskommune, omvisar Signe Aarhus (ein av eigarane) og Helga Stang ved symaskinen.

 • Fiskeoppdrett gir økt velstand på Madagaskar

  Publisert:
  Norges Vels prosjekt for tilapia-oppdrett på Madagaskar gir arbeidsplasser og økt velstand for lokale kvinner og menn

  Tilapia-oppdrett på Madagaskar gir arbeidsplasser og økt velstand for lokale kvinner og menn. På fire år har småprodusentene som deltar i prosjektet nesten tredoblet sin månedlige inntekt, og antallet produsenter øker stadig.

Arkiv

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739