Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Opna visningssenter for ciderproduksjon

  Publisert:
  Landbruksminister Jon Georg Dale og EUs ambassadør til Noreg Helen Campbell

  Landbruks- og matminister Jon Georg Dale og EUs ambassadør til Noreg, Helen Campbell, stod for den høgtidelege opninga av Ciderhuset Économusée i Balestrand den 19. mai.

 • Fremtidens mat er ikke science fiction

  Publisert:
  Tak for maten

  Matvareetterspørselen forventes å øke med ca. 70 prosent innen 2050, men hvor skal all denne maten komme fra? På Norges Vels fagmøte torsdag 8. juni belyste flere spennende foredragsholdere hvordan dyrking av nye råvarer, produksjonsmetoder og teknologier kan bidra til å løse dette problemet.

 • Næringslokaler med sentral beliggenhet til leie

  Publisert:
  Næringslokaler med sentral beliggenhet til leie

  Søker du etter ledige lokaler like ved E6 med kort veg til både Oslo og Gardermoen? Eller har foretaket behov for nye lokaler i løpet av de neste årene? Norges Vel Eiendom har ledige lokaler på Hellerud gård i Skedsmo kommune. Ta kontakt med eiendomssjef Aud Borghild Brænd, tlf. 416 00 325.

 • Markdag om logistikk ved spredning av biogjødsel

  Publisert:
  markdag om logistikk ved spredning av biogjødsel

  Onsdag 1. juni var rundt 30 bønder og leverandører samlet på Hellerud gård for Norges Vels markdag. Tema for dagen var logistikk ved spredning av biogjødsel, og vi fikk blant annet demonstrert bruk av gjødselsekk for lagring og slangespredning av biogjødsel.

 • Solkonferansen 2017: Klimasmart landbruk i Østfold

  Publisert:
  Solceller på tak over vedstabel

  Klima Østfold, Fylkesmannens landbruks- avdeling og Østfold bondelag setter nå fokus på mulighetene som finnes for eiere av større takflater. Solkonferansen går av stabelen 6. juni.

 • Norges vel søker leietaker til turistdestinasjon på fosen

  Publisert:
  turistdestinasjon på fosen

  Det Kongelige Selskap for Norges Vel søker etter leietaker som vil være vertskap på Vorphaugen gård i Råkvåg i Rissa kommune. Gården har to våningshus som er klare til bruk fra juni 2017. Er du den vi leter etter?

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739