Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Kartlegger tilbud langs Kystpilegrimsleden

  Publisert:
  Kystkultur med naust og båter

  Reiselivsnæringen har et stort potensiale for økt verdiskaping, spesielt i Distrikts-Norge. For å lykkes, er det viktig å utvikle attraktive reisemål som gir helhetlig opplevelse for turistene. Norges Vel har utarbeidet en rapport som gir oversikt over slike tilbud langs Kystpilegrimsleden som ikke finnes i de offentlige destinasjonsselskapene.

 • Velkommen til Norges nye utviklingsminister

  Publisert:
  Utviklingsminister Nikolai Astrup

  - Vi er svært glade for at Norge igjen har fått en utviklingsminister. Nikolai Astrup er tidlig ute med å sette fokus på FNs bærekraftsmål og viktigheten av næringsutvikling i kampen mot fattigdom, spesielt innen landbruk og fornybar energi, sier Norges Vels utenlandssjef Reinaart Pretorius.

 • Norges Vel skal bistå Follo-gründere

  Publisert:
  På bildet ser vi fra venstre Elin Kollerud, næringsrådgiver i Ås kommune; Ola Nordal, ordfører i Ås; Kari Clausen, utviklingssjef i Norges Vel og Marius Sandvik, seniorrådgiver i Norges Vel.

  Norges Vel vant anbudskonkurransen om å drifte Etablerertjenesten i Follo og fortsetter dermed å bistå gründerne i denne regionen. Snart annonseres vårens kurs i bedriftsetablering.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739