Nyhetsarkiv

 • Kan gårdsbruk bli selvforsynt med fornybar energi?

  Publisert:
  Guro Nereng i Klima Østfold og Henriette Vivestad Norges Vel

  Dette er et av spørsmålene Klima Østfold har gitt Norges Vel i oppdrag å finne svaret på. Henriette Vivestad er her med Guro Nereng, koordinator for Klima Østfold på gården Otterstad Østre. Sammen med kollega Tore Filbakk skal Vivestad kartlegge seks gårder i Østfold og deres muligheter for å bli selvforsynte med fornybar energi.

 • Gir bort 780.000 kroner til næringsutvikling

  Publisert:
  Illustrasjon Entreprenørskap og samarbeid

  Nå kan du søke legatmidler fra Norges Vels næringsutviklingslegater. Legatene gir støtte til prosjekter og tiltak som bidrar til nyskapende næringsutvikling innenfor naturbaserte næringer. Søknadsfristen for 2018 er 1. juni.

 • Ugandisk kjøttsektor på besøk i Norge

  Publisert:
  En gruuppe mennesker foran et gammelt hus

  Forrige uke hadde Norges Vel og Nortura besøk av våre lokale partnere i Uganda som jobber for å forbedre kjøttsektoren der. Under dette prosjektet har vi et strategisk samarbeid med Nortura som har pågått siden 2014.

 • Norges Vel er sertifisert Miljøfyrtårn i tre nye år

  Publisert:
  Mats Olsen med elbillader

  - Som ideell organisasjon som arbeider med bærekraftig næringsutvikling, er miljø en viktig del av vår drift og filosofi. Vi er stolte av å være Miljøfyrtårnsertifisert og at vi har klart å oppfylle kravene for å fortsette som Miljøfyrtårn i tre nye år, sier Mats Olsen som har ledet arbeidet med sertifiseringen siden starten. Her fotografert ved Norges Vels nye el-billadere.

 • Norges Vel er PRINCE2-sertifisert

  Publisert:
  PRINCE2 Foundation sertifikat for prosjektstyringsmetode

  Norges Vels prosjektledere er nå alle sertifisert i prosjektledelsesmetoden PRINCE2 gjennom Holte Academy. Nå starter det viktige arbeidet med å tilpasse våre systemer, rutiner og dokumenter til PRINCE2 metoden.

Arkiv

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Postboks 115, 2026 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739