Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Her kan bioøkonomi-gründere finne investorer

  Publisert:
  Forretningsmøte med tre personer

  Har du en god forretningside innenfor bioøkonomi? På European BioEconomy Venture Forum kan du møte og selge deg inn ovenfor potensielle investorer. Investorforumet holdes 6. – 7. juni i Viborg, Danmark. Søknadsfrist er 5. april.

 • Etablerte ny forening for kulturturisme og næringsutvikling

  Publisert:
  Norges Vels Asbjørn Stavland (t.h.) under åpningen av Économusée Oleana

  12 norske håndverksbedrifter har gått sammen om å stifte Artisans at Work Économusée Norway. - Dette er en historisk dag og en milepæl for håndverkerne i bedriftsnettverket. Foreningens visjon er å fremme kulturturisme gjennom å vise frem ekte norsk håndverk og design, sier Asbjørn Stavland i Norges Vel.

 • Siste årsmøte for Samdriftenes Kontaktorgan

  Publisert:
  Kuer bak skigard

  Fredag 9. februar ble det 40. og siste årsmøtet for Samdriftenes Kontaktorgan (SKO) avholdt. Etter de senere års nedgang i melkesamdrifter og SKO-medlemmer kom styret frem til at det var på tide å avvikle. Norges Vel har drevet sekretariatet for SKO de siste 18 årene.

 • Støtter Norges Vel-prosjekt i Tanzania

  Publisert:
  Reinaart Pretorius, Per Dæhlen og José Ramos

  Da Per Dæhlen (i midten) skulle finne et ideelt formål til en større sum penger, hadde han mange muligheter. Valget falt på Norges Vels arbeid med bærekraftig næringsutvikling for å redusere fattigdom og øke matsikkerheten i Afrika.

 • Kartlegger tilbud langs Kystpilegrimsleden

  Publisert:
  Kystkultur med naust og båter

  Reiselivsnæringen har et stort potensiale for økt verdiskaping, spesielt i Distrikts-Norge. For å lykkes, er det viktig å utvikle attraktive reisemål som gir helhetlig opplevelse for turistene. Norges Vel har utarbeidet en rapport som gir oversikt over slike tilbud langs Kystpilegrimsleden som ikke finnes i de offentlige destinasjonsselskapene.

 • Velkommen til Norges nye utviklingsminister

  Publisert:
  Utviklingsminister Nikolai Astrup

  - Vi er svært glade for at Norge igjen har fått en utviklingsminister. Nikolai Astrup er tidlig ute med å sette fokus på FNs bærekraftsmål og viktigheten av næringsutvikling i kampen mot fattigdom, spesielt innen landbruk og fornybar energi, sier Norges Vels utenlandssjef Reinaart Pretorius.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739