Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Nytt kurs om solenergi i landbruket

  Publisert:
  Norges Vel arrangerer kurs om solenergi i landbruket

  I januar holder Klima Østfold et tredagers kurs om solenergi i landbruket i samarbeid med Solenergiforeningen og Norges Vel. Her lærer du å vurdere om solenergi er lønnsomt på din gård, og du får kunnskap om tekniske løsninger, dimensjonering og kriterier for støtteordninger.

 • Fra fjord til bord og NM-gull

  Publisert:
  Fiskeburger med sunn tare vant NM i sunn fast food 2018

  Patricias gatekjøkken i Bardufoss fikk gullplass i NM i sunn fast food 2018 med sin fiskeburger med tare. Men hvordan havnet sukkertaren i fiskeburgeren? Det kan Norges Vels Lill-Ann Gundersen svare på.

 • Kronikk: Tomme løfter til tomme mager

  Publisert:
  Caritas Norge sammen med Utviklingsfondet og Norges Vel har skrevet en kronikk om truende sultkatastrofer på verdens matvaredag

  FN advarer mot sultkatastrofe. Norske myndigheter svarer med smuler. Les kronikken som står på trykk i Dagens Næringsliv i dag, på verdens matvaredag.

 • Slik bidrar Norges Vel til å nå FNs Bærekraftsmål

  Publisert:
  Norges Vels arbeid bidrar til flere av FNs Bærekraftsmål

  FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Norges Vels visjon om å skape livskraftige lokalsamfunn bidrar til å nå bærekraftsmålene gjennom vårt arbeid med bærekraftig, naturbasert næringsutvikling.

 • Økt produksjon og inntekt gjennom samvirke

  Publisert:
  I Mosambik hjelper Norges Vel lokale bønder til økt produksjon og inntekt gjennom lokale jordbrukskooperativer

  Norges Vel og Felleskjøpet samarbeider om oppbyggingen av bedriften IKURU som er deleid av bønder i Nampularegionen i Mosambik. Målet er å bygge opp en bedrift eid av lokale jordbrukskooperativer for å styrke bønders inntekt gjennom økt produksjon av mat og såkorn.

 • Åpner sherpasti i Gjelleråsmarka

  Publisert:
  På Norges Vels eiendom i Gjelleråsmarka finner du nå en sherpasti

  I sommer har fire nepalske stibyggere forvandlet en gammel hoppbakke i Gjelleråsmarka til en solid steinlagt sti. Sherpastien er bygd på Norges Vels eiendom fra Liastua og opp Liabratten til en nyoppsatt gapahuk med storslått utsikt over Groruddalen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739