Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Store muligheter for energisparing i landbruket

  Publisert:
  Henriette Vivestad og Tore Filbakk fra Norges Vel har utført en energianalyse på seks pilotgårder i Østfold som viser betydelige muligheter for energisparing

  40 deltakere møtte opp på Kihl gård i Råde da Henriette Vivestad og Tore Filbakk fra Norges Vel presenterte resultatene fra energianalysen de har gjennomført på seks pilotgårder i Østfold. Analysen viste at noen av gårdene har betydelige muligheter for å spare energi, og det er utviklet en egen energikalkulator for å få oversikt over forbruket.

 • Meld deg på Solenergidagen 2018

  Publisert:
  Solenergidagen 6 september 2018

  Torsdag 6. september går Solenergidagen 2018 av stabelen. Aktuelle tema er bygningsintegrert solenergi, fremtidens bygg og områder, og energilagring.

 • Norges Vels Gründerpris til Svein Bjerke

  Publisert:
  Administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim i Norges Vel (t.v.) sammen med vinneren av Gründerprisen 2018 Svein Bjerke

  Det var en svært overrasket prisvinner som mottok Gründerprisen på et frokostmøte arrangert av Pan Innovasjon på Universitetet i Sørøst-Norge den 8. juni. - Svein Bjerke og Varma viser vei, sa Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel ved overrekkelsen.

 • Investorer møter bioøkonomi-gründere

  Publisert:
  Mats Olsen og Marius Sandvik

  Norges Vel er partner for Europas første investorforum innen bioøkonomi i Viborg i Danmark, European Bio Economy Venture Forum. Her møtes investorer og gründere innenfor bioøkonomi-næringer i hele Europa. Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel er med for å veilede gründerne i forkant av møter med investorene. 

 • Møt oss på Klimalåven

  Publisert:
  Norges Vel kommer til Klimalåven i Rakkestad 10.-12. august

  Denne helgen arrangeres Markens Grøde i Rakkestad, og prosjektet Klimasmart landbruk Østfold har samlet aktører og tema som er sentrale for et fremtidsrettet landbruk. Norges Vel er til stede med stand i Klimalåven hele helgen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739