Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • En merkedag for taredyrkerne

  Publisert:
  Taredyrkerne i Norge

  Taredyrkerne i Norge har stiftet forening. Som seg hør og bør ble begivenheten markert med en velsmakende lunsj på restaurant 1877 i Bergen med med prominente gjester og tare på menyen. Sammen skal de bygge en bærekraftig næring av taredyrking til mat, med arbeidsplasser og lokal verdiskaping langs norskekysten.

 • Ny film! Hvordan lages Medaljen?

  Publisert:
  Slik lages Medaljen for lang og tro tjeneste

  Medaljen for lang og tro tjeneste er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som har blitt laget av Det Norske Myntverket siden 1888 - med like stor presisjon som Nobels fredsprismedalje.

 • Opna visningssenter for ciderproduksjon

  Publisert:
  Landbruksminister Jon Georg Dale og EUs ambassadør til Noreg Helen Campbell

  Landbruks- og matminister Jon Georg Dale og EUs ambassadør til Noreg, Helen Campbell, stod for den høgtidelege opninga av Ciderhuset Économusée i Balestrand den 19. mai.

 • Fremtidens mat er ikke science fiction

  Publisert:
  Tak for maten

  Matvareetterspørselen forventes å øke med ca. 70 prosent innen 2050, men hvor skal all denne maten komme fra? På Norges Vels fagmøte torsdag 8. juni belyste flere spennende foredragsholdere hvordan dyrking av nye råvarer, produksjonsmetoder og teknologier kan bidra til å løse dette problemet.

 • Næringslokaler med sentral beliggenhet til leie

  Publisert:
  Næringslokaler med sentral beliggenhet til leie

  Søker du etter ledige lokaler like ved E6 med kort veg til både Oslo og Gardermoen? Eller har foretaket behov for nye lokaler i løpet av de neste årene? Norges Vel Eiendom har ledige lokaler på Hellerud gård i Skedsmo kommune. Ta kontakt med eiendomssjef Aud Borghild Brænd, tlf. 416 00 325.

 • Markdag om logistikk ved spredning av biogjødsel

  Publisert:
  markdag om logistikk ved spredning av biogjødsel

  Onsdag 1. juni var rundt 30 bønder og leverandører samlet på Hellerud gård for Norges Vels markdag. Tema for dagen var logistikk ved spredning av biogjødsel, og vi fikk blant annet demonstrert bruk av gjødselsekk for lagring og slangespredning av biogjødsel.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739