Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • En suksesshistorie om gründere og fornybar energi

  Publisert:
  Stella Martin Manyanya overrekker diplom til en av TAREBI-gründerne

  Seks vellykkede inkubatorbedrifter utviklet av Tanzania Renewable Energy Business Incubator (TAREBI) har nå blitt blitt feiret med en høytidelig uteksamineringsseremoni. Seremonien ble arrangert av Norges Vel og IMED Foundation og holdt på Kebby Hotel i Dar es Salaam i Tanzania.

 • Store muligheter for energisparing i landbruket

  Publisert:
  Henriette Vivestad og Tore Filbakk fra Norges Vel har utført en energianalyse på seks pilotgårder i Østfold som viser betydelige muligheter for energisparing

  40 deltakere møtte opp på Kihl gård i Råde da Henriette Vivestad og Tore Filbakk fra Norges Vel presenterte resultatene fra energianalysen de har gjennomført på seks pilotgårder i Østfold. Analysen viste at noen av gårdene har betydelige muligheter for å spare energi, og det er utviklet en egen energikalkulator for å få oversikt over forbruket.

 • Meld deg på Solenergidagen 2018

  Publisert:
  Solenergidagen 6 september 2018

  Torsdag 6. september går Solenergidagen 2018 av stabelen. Aktuelle tema er bygningsintegrert solenergi, fremtidens bygg og områder, og energilagring.

 • Norges Vels Gründerpris til Svein Bjerke

  Publisert:
  Administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim i Norges Vel (t.v.) sammen med vinneren av Gründerprisen 2018 Svein Bjerke

  Det var en svært overrasket prisvinner som mottok Gründerprisen på et frokostmøte arrangert av Pan Innovasjon på Universitetet i Sørøst-Norge den 8. juni. - Svein Bjerke og Varma viser vei, sa Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel ved overrekkelsen.

 • Investorer møter bioøkonomi-gründere

  Publisert:
  Mats Olsen og Marius Sandvik

  Norges Vel er partner for Europas første investorforum innen bioøkonomi i Viborg i Danmark, European Bio Economy Venture Forum. Her møtes investorer og gründere innenfor bioøkonomi-næringer i hele Europa. Mats Olsen og Marius Sandvik fra Norges Vel er med for å veilede gründerne i forkant av møter med investorene. 

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739