Arkiv - Norgesvel

Nyhetsarkiv

 • Fikk 4,5 meter høyt juletre

  Publisert:
  Elevene ved Haug skole var med å trekke det store juletreet ut av skogen

  14. desember var det tid for den årlige juletrehogsten i Øverland skog med elevene fra Haug skole i Bærum. Årets tre var 4,5 meter høyt, og elevene hjalp selv til med å finne treet og trekke det ut av skogen.

 • Hjelper gründere på Romerike

  Publisert:
  Norges Vel skal levere etablerertjenester til Øvre Romerike. Bildet fra venstre: Mats Olsen, Norges Vel; Linda Sjåstad Andreassen, Ullensaker kommune; Roger Leren, Norges Vel

  - Når to av tre nye arbeidsplasser skapes i nye bedrifter, sier det seg selv at entreprenørskap og nyskaping er svært viktig. Vi er derfor stolte av å ha fått oppdraget med å drifte etablerertjenesten på Øvre Romerike fra januar 2018, sier prosjektansvarlig Mats Olsen i Det Kongelige Selskap for Norges Vel.

 • Ivaretar utrydningstruet kulturarv

  Publisert:
  Marit Nerås Krogsæter klipper snoren for den offisielle åpningen av Mylnå Économusée

  Volda Elektriske Mylne er nå offisielt åpnet som Mylnå Économusée. Et levende visningssenter for melproduksjon i møllen som har røtter helt tilbake til 1869. Elias Moe, som driver Mylnå sammen med barna Janne og Thomas, kunne torsdag ta imot rundt femti gjester til åpningen.

 • Gratulerer Fairtrade 20 år

  Publisert:
  Elizabeth Chepkwony, bonde og medlem av det Fairtrade-sertifiserte kaffekooperativet Kabngetuny i Kenya. Foto: David Macharia

  Denne uken feirer Fairtrade Norge 20 år med rettferdig handel. En innsats som bidrar til å bygge mer bærekraftige samfunn og systemer for mennesker og miljø. Norges Vel er stolte over å være en av organisasjonene bak stiftelsen.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739