Vi mener at en del av løsningen er etablering av nye, lokale verdikjeder basert på kystfisket, der sjømatressursene fra kysten omsettes lokalt og regionalt med kvalitet i alle ledd. Kultur- og matopplevelser må være en integrert del av produktet.

Finn ut mer om dette ved å delta på fagfrokost om kortreist fisk og sjømat i regi av Norges Vel.

Onsdag 6. nov kl. 08.00-10.00

Thon Hotel Rosenkrantz, Rosenkrantzgaten 7, Bergen (P-hus på motsatt side av hotellet)

Begrenset antall plasser. Deltakelse er gratis, men vi må ha din påmelding innen 28.10. på grunn av servering.

Meld deg på her

PROGRAM

08.00     Frokost og kaffe

08.25     Velkommen v/ Asbjørn Stavland, seniorrådgiver Norges Vel

     Møteleder er Leif-Arne Kristiansen, kommunikasjonssjef Norges Vel

08.30     Utfordringer i kystfisket v/ Sammy Olsen, kystfisker fra Bømlo kommune, kommunepolitiker og styreleder i Sunnhordland Fiskarlag.

  • rekruttering til kystfisket
  • fisk og sjømat til fiskemottakene (ressursgrunnlaget)
  • kvalitet av fisk og sjømat

08.50     Bærekraftig fiske v/ Asbjørn Stavland, seniorrådgiver Norges Vel

  • ressursgrunnlaget for kystfisket på Vestlandet
  • klimavennlig fiske
  • potensiale for klimavennlig fiske og verdiskaping

09.10     Verdikjeden fra kystfisket til markedet v/ Kjetil Holen, eier /daglig leder av Knutstad & Holen AS, medlem av Smak av kysten

  • kvalitet i alle ledd gjennom hele verdikjeden
  • distribusjon, utsalg og marked
  • matopplevelser

09.40     Diskusjon

10.00     Oppsummering og avslutning                

Meld deg på her

Følg også med på siste nytt om arrangementet på facebook.
Del gjerne arrangementet med noen du tror kan være interessert.
Vi ses!