Mottakere av Norges Vels Gründerpris

En honnør til nyskaping og igangsetting

Norges Vels Gründerpris henger høyt, og det er relativt få som får den. Nedenfor kan du lese om noen av de som har mottatt denne hedersprisen de senere årene.

 • Norges Vels Gründerpris til Svein Bjerke

  Administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim i Norges Vel (t.v.) sammen med vinneren av Gründerprisen 2018 Svein Bjerke

  Det var en svært overrasket prisvinner som mottok Gründerprisen på et frokostmøte arrangert av Pan Innovasjon på Universitetet i Sørøst-Norge den 8. juni. - Svein Bjerke og Varma viser vei, sa Øyvind Ørbeck Sørheim, administrerende direktør i Det Kongelige Selskap for Norges Vel ved overrekkelsen.

 • Ullgründer fikk Gründerprisen 2017

  Ragnhild Lie fikk overrakt Norges Vels Gründerpris av administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim

  Den 28. april fikk ullgründer Ragnhild Lie Norges Vels Gründerpris. Overrekkelsen fant sted på Meieriet bibliotek i Leknes i forbindelse med en mannekengoppvisning av hennes produkter.

 • Norges Vels Gründerpris til Anni Byskov

  Anni Kristine Byskov

  Anni Kristine Byskov er tildelt gründerprisen Norges Vels Sølvmedalje. Hun får prisen for å ha utviklet bedriften Annis Pølsemakeri til en attraktiv del av Ringebu sentrum og gjennom nyskaping bidratt til mange positive ringvirkninger i lokalsamfunnet.

 • Overrekkelser 2012 - 2013

  Norges Vels Gründerpris er etablert for å gi honnør til nyskaping og igangsetting. Prisen gis i form av en sølvmedalje. Den tildeles personer som har gjort en innsats i eget lokalsamfunn, organisasjon eller bedrift - i tråd med Norges Vels visjon om livskraftige lokalsamfunn.

Det Kongelige Selskap for Norges Vel

phone +47 64 83 20 00

e-mail norgesvel@norgesvel.no

contact Bråteveien 200, N-2013 Skjetten

address Bråteveien 200, 2013 Skjetten

fabric Org.nr.: 965208739