Hvordan ser vårt kosthold ut i framtiden?
Velkommen til et dypdykk i den marine næringskjeden. 19. april blir det faglig påfyll og smaksprøver av både pir og tare under One Ocean Week i Bergen.
Vi tror at vi helt sikkert kommer til å spise fra lavere trofiske nivå enn det som er vanlig i dag.
Visste du at liten makrell – pir, går rett i kverna og videre til dyrefôr? Pir er en utmerket matfisk som mange mener smaker bedre enn sin storebror makrellen. Hvorfor er det slik at pir ikke blir utnyttet til mat i dag?
Norges Vel har siden 2010 jobbet med marine alger og vi er også opptatt av bærekraft og sirkulære system. Vi må utnytte ressurser fra havet på en bedre måte enn i dag.
Bli med på vårt arrangement under One Ocean Week.
Dato: 19. april
Tid: kl. 15.00-15.50
Sted: Vision Of The Fjords, Hovedsalong
Lurer du på noe? Ta kontakt med Marit Gjerstad: mg@norgesvel.no