Hilde Tveiten Døvre til Norges Vel
Hilde Tveiten Døvre er ansatt som utviklingssjef i Norges Vel. Hun blir ansvarlig for organisasjonens utviklingsarbeid i Norge innen ansvarlig næringsutvikling og bærekraftig mat.
–Jeg er veldig glad for å ha fått Hilde med på laget i Norges Vel. Hun har lang og spennende erfaring innen næringsutvikling og arbeid med å skape utvikling lokalt, blant annet i Valdres næringshage og gjennom hennes eget firma Innovasjonsarkitektene. Denne bakgrunnen passer utmerket for å lede vårt arbeid i Norge inn i fremtiden, sier administrerende direktør Øyvind Ørbeck Sørheim i Norges Vel.
Grønn innovasjonskraft
–Norges Vel er en utrolig spennende organisasjon og har en historikk innen næringsutvikling som ingen andre kan vise til. Her ligger det en erfaring med langsiktig arbeid i kombinasjon med en innovasjonskraft som er som skreddersydd for å bidra aktivt i det grønne skiftet. Dette laget måtte jeg bare bli en del av, sier Hilde Tveiten Døvre.
Hun har allerede startet i stillingen, og gleder seg til å bli bedre kjent med både organisasjonen, de mange prosjektene, medlemmer og samarbeidspartnere i løpet av de nærmeste månedene.
Norges Vel er en av landets eldste ideelle organisasjoner, og har hele tiden drevet utviklingsarbeid innen mat, landbruk og marin sektor. I dag jobber organisasjonen for et fremtidsrettet og bærekraftig matsystem, blant annet for å bidra til økt matsikkerhet både nasjonalt og internasjonalt.
Mer gründerskap i matsystemet!
–Det interessante med Norges Vels tilnærming til dette er det sterke fokuset på næringsutvikling og gründerskap for å løse de utfordringene vi står overfor. Dette er spennende, og blir kanskje litt fraværende når vi snakker om hvordan matsystemet vårt må fungere i fremtiden. Dette ønsker jeg å bidra til å belyse, sier Tveiten Døvre.
Tveiten Døvre tar over stillingen etter Kari Clausen, som har ledet Norges Vels nasjonale utviklingsarbeid siden 2006.